in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL OMGOMG WTFWTF

Isteri takut, usahawan popular dedah ada komen ‘mantera’ di Instagram

71289095_777085576056048_7860524091363640231_n-tile

Siapa yang tidak kenal dengan pasangan usahawan popular ini, Hafiz Mahamad dan Syafiqah Aina. Mereka merupakan pasangan yang pernah viral disosial media kerana tindakan ‘sweet’ apatah lagi setelah berumah tangga.

BACA: Anak Saharul Ridzwan 2 tahun mengaji belakang langsir – “Dia dengar and cepat ingat…”

Semakin bahagia apabila Instafamous dan usahawan ini dikurniakan cahaya mata pertama selepas isterinya selamat bersalin pada Jun tahun lalu dan menamakan anak perempuan mereka, Raisya Arisa.

usahawan popular

Bagaimanapun, tidak disangkakan satu pendedahan daripada Hafiz Mahamad tentang perkara yang menakutkan buat isterinya.

Baru-baru ini, kongsi usahawan ini menerusi Instagram isterinya Syafiqah Aina ada menerima 1 komen ‘mantera’. Bernasib baik, oleh kerana isterinya itu dapat mengesan awal-awal dan tidak membaca sampai habis.

Meskipun dia sempat berkongsi komen itu dekat orang namun dia memadam semula kerana bimbang akan memberikan kesan tidak baik.

View this post on Instagram

Semalam wife jadi takut disebabkan ada 1 comment Mantera dekat ig dia. Comment tu pulak dekat gambar wife & anak Nasib baik wife dapat detect awal awal & tak baca sampai habis. Semalam saya sempat share comment tu dekat orang, tp saya delete takut bagi impact tak baik Maju betul 2020 ni, sihir sihir pun dah pandai main dekat comment. Saya pelik, apa yg manusia ni dengki sangat sampai nak buat benda yg bukan bukan macamtu? Apa saya share semua real kehidupan saya & wife. Takde nak bash or kacau orang sana sini Dulu masa baru bina business, orang kecam. Sekarang dengan business @ainaabeautyofficial ni lah kami dapat bawa ramai hamba Allah ke Tanah Suci & bantu orang Lepastu pasal takde anak, cakap kami laki bini tak sihat tak boleh ada anak. Ni dah ada anak Alhamdulilah semua dah okay, benda setan setan pula kami dapat Cuba korang try imagine duduk dekat tempat kami. Aiyooo, tak tau nak cakap. Tapi Alhamdulilah ni semua cabaran, syukur je Kalau lah orang orang mcmtu aku boleh tukar jadi cili. Dh lama aku tumbuk dalam batu lesung tu buat sambal sebaiknya kita sama sama focus kejayaan Allah dari buat benda benda tak elok dekat orang. Dunia ni kecik je, nak membawang kejap je orang tahu. Nak buat benda jahat, sekejap je Allah balas, lebih baik jaga solat & kerja untuk Allah

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad) on

Kejadian itu membuatkan dia berkata bertapa majunya 2020 ini sehinggakan sihir-sihir juga sudah pandai main di ruangan komen selain akui pelik dengan manusia dengki.

“Maju betul 2020 ni, sihir-sihir pun dah pandai main dekat commet. Saya pelik, apa yg manusia ni dengki sangat sampai nak buat benda yang bukan bukan macam tu?”

“Apa saya share semua real kehidupan saya & wife. Takde nak bash or kacau orang sana sini.”

Apatah lagi, dia hanya berkongsikan perkara baik saja dan tidak mengacau sesiapa namun menerima pula perkara berkenaan yang sepatutnya tidak berlaku.

77212058_151546819433328_7181098736441464985_n

“Dulu masa baru bina business, orang kecam. Sekarang dengan business @ainaabeautyofficial ni lah kami dapat bawa ramai hamba Allah ke Tanah Suci & bantu orang.”

“Lepastu pasal takde anak, cakap kami laki bini tak sihat tak boleh ada anak. Ni dah ada anak Alhamdulillah semua dah okay, benda setan-setan pula kami dapat.”

72877132_746465005846239_8280637524335473466_n (1)

Biarpun begitu, dia menasihati agar sama-sama fokus tentang kejayaan daripada melakukan perkara tidak elok dekat orang lain.

Perkara itu bagaimanapun membimbangkan pengikut Hafiz Mahamad dan berharap agar pasangan ini baik-baik saja.

Sumber: Hafiz Mahamad

Written by Siti Zulk

It's me, stay focused

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

deko kantin sekolah main 2

Ramai Kagum Dekorasi Kantin Sekolah Ini Seperti Restoran Hipster

elly (2)

Parodi ‘lagak’ Elly Mazlein dalam Kampung People, penonton kata win habis!