in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

Juara MLM 2019 Puteh di Sinar, netizen harap tidak berpecah dengan Man

puteh

Pada Jumaat lalu, membuatkan ramai berpuas hati apabila kumpulan Puteh gabungan dengan Ali, Mamak dan Man berjaya merangkul gelaran juara Maharaja Lawak Mega 2019 (MLM 2019).

BACA: “Dari Raja ke Maharaja…”- Trofi Ajak & Fad Bocey curi tumpuan, kapsyen di Instagram…

Persembahan cukup hebat sehingga mengundang peminat dan penonton sedih membuatkan mereka antara pilihan peminat rancangan berkenaan untuk bergelar juara sekaligus berjaya membawa pulang wang tunai berjumlah RM 500,000.

Terbaru, kumpulan Puteh iaitu Ali dan Mamak dilihat menjadi tetamu jemputan di Sinar dan menerusi Instagram, ada beberapa rakaman video mereka berdua dikongsikan.

Juara MLM 2019 Puteh di Sinar

Kehadiran mereka tentu saja mendapat perhatian peminat dan pengguna media sosial apabila Ali dan Mamak berkongsikan kisah perjalanan Puteh.

Selain berkongsikan rasa syukur ketika diumum Juara MLM 2019, mereka juga memberitahu itu merupakan saat terbaik.

Bagaimanapun, Ali dan Mamak juga tidak melupakan untuk berterima kasih buat ramai yang mendoakan dan memberikan sokongan buat mereka.

Menerusi ruangan komen pula, netizen mengharapkan agar mereka tidak berpecah dengan Man dan rata-rata tidak henti-henti mengucapkan tahniah dan akui mereka layak menang pada malam akhir MLM 2019.

Reaksi ramai

Screenshot_529

Screenshot_530

Selain kumpulan Puteh merangkul gelaran juara, kumpulan Zero pula dinobatkan naib juara serta Bocey memenangi tempat ketiga. Manakala kumpulan J-Born dan Rare pula masing-masing dinobatkan tempat keempat dan kelima.

Sumber: Sinar

Written by Siti Zulk

It's me, stay focused

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Foto sekadar hiasan

Tak Sangka Demi Buat Bekas Kekasih Cemburu, Lelaki Ini Sanggup…

Didi & Friend menang anugerah di Filipina main

Siri Animasi Didi & Friends Raih Anugerah Di Filipina