in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

Netizen ‘geram’ tengok 8 foto luar biasa Fara Fauzana!

foto fara fauzana

Menerusi Instagram, ramai selebriti terkenal tanah air berkongsikan kisah mereka, selain itu ada juga yang memuat naik foto sepanjang 2019 yang bermakna namun apa yang paling menjadi tumpuan pengguna media sosial juga apabila melihat laman sosial milik Fara Fauzana.

BACA: Soalan kahwin, jawapan ‘sama’ Mira Filzah & Caprice buat peminat tak keruan!

Pengacara dan penyampai radio popular ini juga tidak ketinggalan membuat perkongsian mengenai tahun 2019 yang mana kita sudahpun berada di tahun baharu 2020.

Namun begitu, yang lebih menjadi perhatian adalah beberapa keping foto superb yang dikongsikan daripada selebriti ini.

“Bye bye 2019. Kita ucapkan selamat tinggal pada semua yg -ve dlm thn ini moga yg +ve jea akan muncul utk tahun 2020. Jap bye bye bukan kapal patut ke arah satu lagi ke?  Kee 2019 masih menghantui ku?…” tulisnya menerusi posting.

Mengucapkan selamat tinggal buat tahun 2019, Farah Fauzana juga mengharap tahun 2020 yang baik sahaja muncul.

Ternyata, ramai lebih tergamam dan geram melihat perkongsian foto-foto daripada selebriti ini yang tidak dapat dinafikan memang wow!

View this post on Instagram

K E L A S T E P I J L N . bila kau ada cikgu nama @shaznishazwani dan kerja pun kat area kapal terbang je maka kelas foto pun di dalam longkang dekat lapangan terbang! hahahahahah 😅 smpaikan semua jenis kapal lalu dia tau tu kapal apa. dia ni keje baiki kapal ke apa? haha miss orange juice satu 😂 . jap! jgn slide smpai hbs takut korang pun masuk longkang hahaha Tq Cikgu . sila bawak monopod atau tripod atau apa2 pod dan bukan guna batu yea ngok .. eh yg ngok tu aku😂😅😂 . nota : sila tag kawan korang yg GIGIH ambik gambar sampai terbaring terlentang bagai sila ckp tq to them .. ok let me tag @pu3anne hahahahah kau gigih kannnn 😂😎😂 . . #farafauzana #bilafafauposing #bilafafaucaripasal #bilafafauphotoshoot #bilafafaunanimerayap #bilafafausajebakarkoranghahaha

A post shared by FARA FAUZANA (@therealfafau) on

View this post on Instagram

F R E E H O L I D A Y S . bila anak2 ckp “kita tak g mana2 ke thn ni?” .. its ok dear parents | dear mak sedara | dear pak sedara .. kita bawak depa jalan tgk kapal mcm aunty fafau buat ni . ambik kunci keta .. tekan waze “jalan perkeliling KLIA” sampai laa hangpa kat situ. spend 1hr 30mins there .. and im a happy girl 💃 . kdg2 bila nak holiday ni si kecik nak keluar rumah je bukan nak oversea sgt … laaaaa ayat pujuk hati 😅😂 kita pernah kecik kita tau laaaaa 😎 . tp saya tahu ada parents yg struggle nak pastikan anak2 happy utk holiday and utk bukak sekolah. anak2 – dont forget to say TQ to mama papa yea ❤️ they work hard for u guys tau.. dah besar tak nak balas budi ko tunggu aunty dtg dlm mimpi!!! 👻👻 . nota : korang suka pict yg mana? reff utk korang ambik gambar. ini hasil cikgu @shaznishazwani dr dlm longkang. slmt masuk longkang semua (boleh check previous post kalau nak tgk kedalaman longkang! hahah) . . #farafauzana #bilafafauposing #bilafafaucaripasal #bilafafauphotoshoot #bilafafausajebakarkoranghahaha

A post shared by FARA FAUZANA (@therealfafau) on

Sangat cantik!

75534230_110856863602135_8379339165884435243_n 79858784_165377274674984_1386883103254860951_n

Foto Fara Fauzana jadi perhatian ramai!

View this post on Instagram

A L A T E R L E P A S L A G I . kadang2 percaya atau tdk hidup kita ni mcm drama jugak . bygkan kau tunggu lama gila utk selisih bahu tapi kenapa time kita tgh tgk jammm … dia lalu dan kau tak tahu! 😩 . mcm dlm drama kan? . lalu kau angkat kepala dan tgk semula ke langit sambil berkata dlm hati “mmmmm tak lalu lagi ni” … 🤦‍♀️ . samada itu bukan jodoh atau kau bodoh (engine punya la kuat takkan ko tak dgr fafau oi! 🤣) . nota : semua gambar2 bikin panas ni utk korang guna pakai esk .. esk cutikan? hahahaha chop! yea saya guna iphone jea . notalagi : sbb itu hidup ni kena selalu huznuzon. SELAMAT TAHUN BARU SEMUA . notalagilagi : New Year Kat mana? mmmmm bestnya katil ni 😅🤣 . #farafauzana #bilafafauposing #bilafafaucaripasal #bilafafauphotoshoot #bilafafausajebakarkoranghahaha

A post shared by FARA FAUZANA (@therealfafau) on

Selain mengucapkan selamat tahun baharu buat semua, Fara Fauzana juga menerima pelbagai komen daripada peminat dan pengikut.

Malahan, rakan selebriti turut tergamam melihat perkongsian foto-foto berkenaan yang memang sangat cantik.

Sumber: Fara Fauzana

Written by Siti Zulk

It's me, stay focused

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Foto sekadar hiasan

Cover ‘Dance Monkey’ Dengan Lirik Sendiri, Ramai Terhibur!

tahun baru si nopal main

Lagu Tahun Baru ‘Cute Girl’ Dari Kartun Si Nopal Terima Pelbagai Reaksi