in ,

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

“Pak Abu dengar..”- Kampung People musim kedua? Ini dedah Rashidi Ishak

rashidi

Sememangnya sebelum drama Kampung People diumumkan berakhir pada rabu lalu, ramai sudah mahukan drama berkenaan disambungkan kepada siri kedua.

BACA: Sedih lepaskan suami bertugas jauh, ramai alami ‘situasi’ seperti Dayah Bakar

Rasanya, peminat drama ini sudah dapat menarik nafas lega apbila Rashidi Ishak selaku pelakon dalam drama berkenaan seperti memberikan bayangan akan ada musim kedua.

Kampung People musim kedua?

Mengelarkan dirinya sebagai Pak Abu iaitu watak Rashidi Ishak dalam Kampung People mengatakan dia mendengar bahawa ada pihak terlibat iaitu penerbit dan stesen sedang mempertimbangkan hal itu.

Dengarnya lagi, musim tersebut akan lagi pecah atau lebih mencuit hati ramai. Namun begitu, dia meminta agar semua mendoakan yang baik-baik selain turut mengharapkan permintaan daripada penonton tersebut didengarkan oleh pihak stesen.

“Haaaa? Betul Ke? Tak tahulah siapa yang bawak cerita ni. Pak Abu dengar pihak penerbit dan pihak stesen sedang mempertimbangkan penerbitan Kampung People musim kedua.”

“Pak Abu juga dengar cerita kali ni lagi pecah! Entahlah, khabar berita je lah. Kita doakan je baik2, moga2 permintaan korang ni didengarkan pihak stesen. Aminnn,” tulisnya menerusi Instagram.

pelakon Kampung People musim kedua

Ternyata khabar daripada pelakon utama drama Kampung People ini membuatkan netizen tidak sabar menantikan namun tidak hanya meminta musim kedua tetap juga mahukan edisi raya.

Reaksi ramai tentang berita berkenaan

pelakon Kampung People musim kedua pelakon Kampung People musim kedua pelakon Kampung People musim kedua pelakon Kampung People musim kedua

Sumber: Instagram

Written by Siti Zulk

It's me, stay focused

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79723972_159578262016048_2389699598152830250_n-tile

Fizz Fairuz belanja video lagu Kampung People, netizen tertanya idea…

makan budu main

“Dak Eng”- Video Pelajar Antarabangsa Makan Budu Raih Perhatian Ramai