in , , ,

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

Rashidi Ishak kongsi ‘bloopers’ Kampung People, gelak sepanjang shooting!

kampung

Sudah tidak perlu diperkenalkan lagi, drama Kampung People kini menjadi diantara drama pilihan ramai yang hangat diperkatakan.

BACA: Episod 12 trending no 2 di Youtube! Kampung People ‘digilai’ penonton

Lakonan hebat daripada pelakon, Elly Mazlein, Rashidi Ishak dan ramai lagi telah mendapat perhatian dan sememangnya banyak menerima respon positif daripada peminat mereka.

Bloopers dari pelakon Kampung People

Terbaru pula, apa yang lebih mencuit hati peminat drama tempatan apabila Rashidi Ishak berkongsikan video bloopers dilaman sosial Instagram miliknya.

Bagaimanapun, ini hanyalah babak dia bersama penduduk kampung dan ianya tetap tak mengecewakan ramai dengan gelagat lucu mereka. Menurut Rashidi Ishak juga, itu merupakan bayangan yang mana mereka gelak sahaja sepanjang shooting Kampung People.

Bloopers Kampung People

“Ye macam tu lah gelak je memanjang shooting Kampung People ni. Harap semua enjoy tengok kerenah ‘Kampung People’.

Rashidi Ishak menerusi posting yang berkongsikan bloopers Kampung People juga mengharapkan agar semua seronok menonton kerenah dalam drama popular itu.

Dalam pada itu, melalui kapsyen posting daripada pelakon ini dia turut memberikan peringatan mengenai episod terakhir drama Kampung People pada hari rabu ini, 8 Januari. Ianya dapat ditonton pada pukul 9 malam di siaran TV3.

Bloopers dari pelakon Kampung People

Bloopers dari pelakon Kampung People

Bloopers dari pelakon Kampung People

“Kalau penonton tengok pun tergelak…”

Bloopers dari pelakon Kampung People

Untuk pengetahuan ramai, ini merupakan drama arahan daripada Wan Hasliza yang disiarkan di slot Lestary dan bakat dua orang pelakon baharu Hun Haqeem dan Riena Diana juga kini hangat diperkatakan di laman sosial.

Sumber: Rashidi Ishak

Written by Siti Zulk

It's me, stay focused

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

parodi murid perempuan sekolah main

Parodi Murid Sekolah Perempuan Bebel Cakap Utara Bikin Berdekah!

episod cinta main

Naqiu Rakam Semula ‘Episod Cinta’ & Bakal Hadir Dengan Single Baru