Simpanan Ke Tabung Haji Anak Melalui Maybank2U

Simpanan Ke Tabung Haji Anak Melalui Maybank2U *************************************************** Macam gua, segala duit raya anak, duit orang bagi kepada anak gua, gua akan simpan dalam Tabung Haji dia. Simpan Tabung Haji bagus sebab purata bonus boleh dapat 6%. Korang pun boleh buka akaun Tabung Haji untuk anak. Daftar haji anak siap-siap pun boleh. Okay, jika anak dah ada akaun Tahung Haji, …

Gaji RM 3,500 Mesti Lepas Punya Honda Civic

Sebelum kahwin: “Awak, belilah Honda Civic baru tu. Cantik sangatlah design dia. Gaji awak RM3,500 mesti lepas punya.” Dekat nak kahwin: “Bi, buatlah personal loan RM30,000 untuk majlis kita nanti. Bi kan kerja kerajaan, mesti senang lepas.” Lepas kahwin: “Abang, jom beli rumah. Saya tengok ramai orang muda-muda dah beli rumah. Kita bila lagi. Sampai bila nak menyewa, kan.” Pergi …

Drama Ustaz Jahat Merendahkan Golongan Agamawan?

Seakan ada pihak yang panas dan tidak setuju apabila ada watak orang jahat berlakon sebagai ustaz difilemkan atau ditayang di televisyen. Kata mereka bimbang ia menjatuhkan reputasi semua ustaz. Saya pula mempunyai pandangan sebaliknya. Jika kita menyelak al-Quran, kita dapati Allah menyamakan orang yang mempunyai ilmu agama tetapi jahat diumpamakan sebagai anjing yang menjelirkan lidah. Allah juga mencela pendeta Yahudi …

Ini Cara Mengenalpasti Ibu ‘Gila Meroyan’

Pagi tadi ada mendengar berita tentang ibu mengelar anaknya yang berusia 2 tahun. Dari apa yang dikatakan si suami, isterinya ada mempunyai simptom depression atau halusinasi dan tidak pernah mendapat rawatan di mana-mana pusat kesihatan mental. Halusinasi yang dialami si ibu merupakan salah satu tanda bahawa si ibu mempunyai kecelaruan mental yang mana sering tidak dipandang berat dan diremehkan atas …

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh